fbpx

ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ & ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ, Α' ΥΛΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ


Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Με αξίες και όραμα.

Η εταιρεία Τettix Α.Ε.Β.Ε., ασχολείται με την εμπορία, επεξεργασία και συσκευασία μπαχαρικών, αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, αποξηραμένων λαχανικών, δημητριακών, αιθερίων και φυτικών ελαίων, αλατιών και τσαγιών Salveo Tea. Επίσης παρέχει  υψηλής ποιότητας εξαγωγικές υπηρεσίες Ελληνικών προϊόντων, με τη λογική της υπερχονδρικής μέσω της Oregano Factory.

Σήμερα η Τettix Α.Ε.Β.Ε. είναι μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον τομέα της, χάρις την στρατηγική της επιχείρησης που βασίζεται σε συγκεκριμένους άξονες. Αρίστης ποιότητας προϊόντα, διαρκής παρακαταθήκη, αυστηρή επιλογή προμηθευτών – συνεργατών και σίγουρα υψηλή παροχή υπηρεσιών από το εξειδικευμένο προσωπικό μας που πάντα λειτουργεί με  πνεύμα ανανέωσης, πρωτοπορίας και εξωστρέφειας.

Στεγαζόμαστε σε καινούριες ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις, συνεργαζόμαστε με άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, δημιουργούμε καινούρια τμήματα (R&D, εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου, κ.ά.), εφοδιαζόμαστε σύγχρονο εξοπλισμό, δημιουργήσαμε γραφείο τεχνολογικής και εμπορικής υποστήριξης στην Γερμανία (Τettix GbR), ενώ ιδρύουμε γραφεία εμπορικής υποστήριξης και σε άλλες χώρες (Κύπρο, Βουλγαρία). Σε κάθε μας βήμα εφαρμόζουμε καινοτόμες ιδέες και πρακτικές, εξειδικευμένη τεχνογνωσία, ευέλικτη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών που βασίζεται στην εξατομικευμένη μελέτη των αναγκών τους.

Ας είμαστε μαζί στο δρόμο για ένα επιτυχημένο μέλλον…. 

 

Όλοι εμείς στην ΤΕΤΤΙΧ, και θέλουμε και μπορούμε
να είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας!!!

 

Δημήτριος Αποστολόπουλος

 

 

 

 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ιδρυτής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

 

Γεννήθηκα το 1959 στην Αθήνα. Σαν παιδί, αγαπούσα πολύ τα γράμματα και παρ’ όλες τις  δυσκολίες της εποχής κατάφερα να ασχοληθώ σε επιστημονικό επίπεδο με την μεγάλη μου αγάπη, τα οικονομικά.

Παρόλα αυτά, ως πνεύμα ανήσυχο, γοητεύτηκα  από πολύ νωρίς από την τέχνη του εμπορίου. Το 1992 στην οδό Ευριπίδου, στο κέντρο της Αθήνας, ξεκινά η επιχειρηματική μου δραστηριότητα στο κατάστημα που δημιούργησα. Με αργά, σταθερά και μελετημένα βήματα, θα φέρω την επιχείρησή  στην κορυφή του κλάδου, αφού έχει μεσολαβήσει η ενασχόληση μου με την χονδρική πώληση.

Σήμερα, έπειτα από 26 χρόνια επιτυχημένης ανοδικής πορείας, με σεβασμό στο παρελθόν και όραμα για το μέλλον, εκπροσωπώ την νέα Τettix, με σκοπό αφενός να συνεχίσουμε την ίδια δοκιμασμένη πολιτική, αφετέρου να εφαρμόσουμε νέες, πρωτοπόρες ιδέες, μεθόδους και πρακτικές που επιτάσσει η σύγχρονη εποχή.

Ως επαγγελματίας, θεωρώ ότι έχω βαθιά γνώση του αντικειμένου μου, συμμετέχω σε όλα τα σεμινάρια και τις εκθέσεις και ταξιδεύω σε όλες σχεδόν τις χώρες παραγωγής, συλλέγοντας επί τόπου γνώση και πληροφορίες για τις εξελίξεις της αγοράς.

Είμαι ένθερμος υποστηρικτής του fair play στο εμπόριο και επιδιώκω δημιουργικές και διαχρονικές σχέσεις με κάθε συνεργάτη.

Θέλω να πιστεύω πως είμαι οραματιστής, επενδύω στις ανθρώπινες σχέσεις και  προσβλέπω και προσπαθώ για ένα εύρωστο και δημιουργικό μέλλον. 

 

 

 

 

 

1983

38 χρόνια εμπειρίας
Ανθρώπινο δυναμικό
Ο στρατηγικός συνεργάτης της επιτυχημένης δραστηριότητας της εταιρίας μας
Εγκαταστάσεις
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Αποθήκες
ΑΠΟΘΗΚΕΣ
Εκθέσεις
Συμμετέχουμε ενεργά στις μεγαλύτερες εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook linkedin youtube instagram

 

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Sitemap Tettix sites QR codes Tettix Newsletters FB Κατάλογος προϊόντων

Tettix Α.Ε.Β.Ε.

Διεύθυνση: Πάροδος Οδ. Ελύτη 160, ΒΙΟ.ΠΑ. Ανω Λιοσίων
Τ.Κ. 133 42, Τ.Θ. 46072, Νομός Αττικής, Ελλάς

GPS: Latitude 38.0796121 - Longitude 23.6838346

Χάρτης Βρείτε μας στον χάρτη

Τηλέφωνα:

Τηλέφωνα:
(+30) 210 2475403
(+30) 210 2473587
(+30) 6973940203

Fax: (+30) 210 3004462

E-mail:

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 146597301000

 

 

Πιστοποιήσεις Προσλαμβάνουμε τώρα