fbpx

ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ & ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ, Α' ΥΛΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ


Северна Македонија

Компанијата Tettix СА, се занимава со увоз, маркетинг, преработка и пакување на зачини, ароматични и лековити растенија, овошје зеленчук, житарици, зеленчук и етерични масла, соли, чај Salveo чај.

Тоа е компанија со силна извозна активност, со посебен присуство во регионот на Балканот.

политиката на компанијата се базира на докажани практики (на најдобар квалитет на производите, стои акции, строга селекција на добавувачи - партнери, голема услуга, итн), поддржан од страна на духот на продолжување, иновации и отвореност.

Ние сме сместени во приватни модерни објекти, соработуваме со специјализиран персонал, создаваме одделенија (R & D, лаборатории за контрола на квалитет, итн.), Опремени сме со модерна опрема и имаме канцеларии за комерцијална поддршка во други земји за подобра и персонализирана услуга на нашите клиенти .

Ние ги увезуваме нашите производи од целиот свет, секогаш осигурувајќи дека тие се во согласност со стандардите на компанијата, кои се во согласност со директивите на ЕУ. и Кодексот за храна. Нашата компанија е сертифицирана со ISO 22000 системот за обезбедување на квалитет.

Нашите производи се нудат во:

Пакување од земјата на потекло

Корпоративни, хартиени (зачин специфични) вреќа на големо

Пакување угостителство во посебни алуминиумски пакувања

Пакување на мало (за супермаркети, малопродажни места)

Tettix SA пакување на своите производи

со сопствено бренд име (SALVEO)

или PL (приватна етикета) со етикетата на клиентот на барање.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook linkedin youtube instagram

 

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Sitemap Tettix sites QR codes Tettix Newsletters FB Κατάλογος προϊόντων

Tettix Α.Ε.Β.Ε.

Διεύθυνση: Πάροδος Οδ. Ελύτη 160, ΒΙΟ.ΠΑ. Ανω Λιοσίων
Τ.Κ. 133 42, Τ.Θ. 46072, Νομός Αττικής, Ελλάς

GPS: Latitude 38.0796121 - Longitude 23.6838346

Χάρτης Βρείτε μας στον χάρτη

Τηλέφωνα:

Τηλέφωνα:
(+30) 210 2475403
(+30) 210 2473587
(+30) 6973940203

Fax: (+30) 210 3004462

E-mail:

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 146597301000

 

 

Πιστοποιήσεις Προσλαμβάνουμε τώρα